Kingsley Montreal

De Montreal van Kingsley is ontworpen voor het springen. Deze springlaars heeft een brede elastische inzet naast de ritssluiting voor optimaal rijcomfort. Voor extra stabiliteit heeft deze rijlaars extra rubberen grip onder de Vibram zool. Deze laars is verkrijgbaar in 28 maatcombinaties per voetmaat, maar kan ook volledig op maat worden gemaakt.

De rijlaars is verkrijgbaar in ruim 20 kleuren, er is keuze uit bijna 300 kleuren/soorten leer voor de top, 19 verschillende kleuren elastische veter op de wreef, 4 verschillende kleuren van de hak & zool en er kan gekozen worden uit 4 verschillende kleuren van het Kingsley logo.

In de unieke Kingsley 3-D configurator kan je alle mogelijkheden voor personalisatie van de Montreal bekijken. Je kan de door jou samengestelde laars opslaan waarna de laars een uniek nummer krijgt. Bij ons in de winkel kunnen we met dit nummer de door jou samengestelde rijlaars opzoeken en kan je alle leersamples uit de configurator bekijken om zo jouw unieke rijlaars samen te stellen.

Kenmerken:
– Comfortabele rijlaars voor de springruiter
– Uitgebreide mogelijkheden voor personalisatie
– Ritssluiting aan de achterkant
– Elastische inzet langs de rits
– Extra rubberen grip onder de Vibram zool
– Mogelijkheid om de elastische veters op de wreef weg te laten
– 28 maatcombinaties per voetmaat + volledig maatwerk mogelijk
– Verkrijgbare maten: 35-45
– Levertijd 6-8 weken

Adviesprijs vanaf € 539,-

Voorbeelden van personalisatie
Details